Aktivitetsdag i Kumla

Lördagen den 2 april år 2011, kl 10-18 anordnas en aktivitetsdag i Kumla. Den är till för alla familjehem deras biologiska och placerade barn och ungdomar. Konceptet för aktivitetsdagen är enkelt vi ska umgås genom aktiviteter som föreläsning, pyssel, femkamp, sumpbrottning och mycket mer. Inom kort kommer man kunna anmäla sig via studiefrämjandet i Kumla.

Läs mer…

Rapport från grupperna

Humlorna 2010-12-26 Bio Narnia

Söndagen den 26 december samlades 19 stycken för att genomföra årets sista aktivitet. Vi gick på bion Narnia och vi hade svarta glasögon och såg 3D film. Alla tyckte att det var en bra film och att det var coolt med att se på 3D film. Säkert något vi kommer att göra igen. Det är lätt att konstatera att vi alla har roligt då vi träffas och det ska bli spännande då vi i januari planerar vidare om vad vi ska göra i vår!

Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Humlorna 2010-11-21 Julbockar

Lördagen den 21 november träffades vi för att binda julbockar i granris. Det blåste kallt på morgonen och en viss oro bröt ut för hur vi skulle kunna vara utomhus. Vi bestämde att vi försöker oavsett väderlek och det var bra för vi hade en toppeneftermiddag.

Björnarna 2010-09-11 Fikaträff

Vi träffades och fikade. Alla kom med förslag på vad vi skulle göra. Vi bestämde att vi ska träffas och spela spel nästa gång. För det blev så att några barn och ungdomar började spela och alla som var med hade jätteroligt. Vi hade egentligen ingen planering mer än att vi skulle planera och fika.

Vill du veta mer vad grupperna gjort? Besök gruppernas egna sida.