20140701_140402

Gula kycklingen

”Puss puss det var jätte bra”

”Vill du ha ett politiskt äventyr åk till Almedalen”

”Vi backar inte för nått, ingen backe är för brant”

”Över 1400 visitkort delade ungdomarna ut i personliga möten”

”Det var kul och framgångsrikt att vi fick så många bra kontakter”

”Bra att vi fått prova på att prata med vuxna”

”Jag är jätteglad över att dom verkligen lyssnade och tycker vi är bra”

Jag känner mig överväldigad över vilken otroligt fin feedback vi fick för ungdomarnas insatser i Almedalen och den dialog de förde med politiker, socialchefer, utbildningsföretag och många föreningar. De skapade kontakter, samverkanspartners och fick många vänner. Vi kommer summera många av de unika kontakter och vilken samverkan vi kommer ha framöver det är från helt unika appar som hjälpmedel till fantastisk ledarutbildning, samverkan med andra för att lyfta viktiga frågor för barn och unga som inte kan bo hemma!

Vi som var med som coacher och ledare har denna vecka fått se en djup gemenskap växa fram och att alla på ett personligt plan fått växa i mötet och ha en uppriktigt och berörande dialog med både vuxna och andra unga.

Vi står i startgroparna för att skala upp en helt fantastisk organisation där vi ska satsa på utveckling, dialog och gemenskap och när jag gick en sista runda i Almedalen på fredagskvällen träffade jag många andra sociala entreprenörer och representanter som verkligen uttryckte att de fått ett unikt möte med en eller flera av de ungdomar som var med och de var personligt berörda!

Jag är djupt tacksam över att ha fått dela denna vecka i en iskall skola tillsammans med alla dessa underbara människor! /Petra Klawatsch, ordförande