Den 19 juni var jag på CSES i Stockholm på möte om Almedalsveckan 2013 som Hjärna Hjärta Cash sponsrar med för att vår förening ska få möjlighet att visa upp vår verksamhet.

Amir pres

Visst känns det speciellt att tillhöra en skara av duktig entreprenörer som engagerar sig för att förbättra världen. Det känns fantastisk när jag tänker på allt som vi gjort  tillsammans i Familjehemsmöten och vilken positiv effekt det haft för barn och ungdomar men även för oss vuxna. Idag gör vi vår verksamhet i liten skala och den nytta det haft för oss som deltagit har gjort skillnad.

http://familjehemsmoten.se/nu-ar-det-officiellt-att-vi-ar-med-i-cses-inkubator/

 

Du kan läsa lite mer om oss i Anders Björks artikel i Kumla Nytt: http://www.sydnarkenytt.se/kumla/artikel/almedalen-foer-petra

Jag ska försöka rapportera om vad som händer i Almedalen men programmet är fullt kommande vecka men jag lovar att rapportera från vår Facebook sida och målsättningen är att berätta om allt spännande som händer.

Jättekul att Anders skrev artikeln och helt oväntat att han även pratat med deltagarna på dagsommarlägret och jag tackar för allt beröm och känner stolthet över alla som deltar aktivt i föreningen små som stora!

Nu är det dags att börja packa väskan inför det stora äventyret!

Petra Klawatsch, Ordförande