Månadsdonation

Från: 50 kr / månaden

En liten gärning har en stor betydelse

Alla barn och unga i hela världen som inte kan bo hemma ska ha tillgång till lokal, nationell och internationell verksamhet för att de ska kunna växa upp och bli en del av samhället, känna stolthet och gemenskap med andra i en liknande situation.

Som månadsdonator åt Familjehemsmöten är du med och hjälper oss att fortsätta vår kamp för att alla barn och unga som inte kan bo hemma ska få en värdig och trygg framtid precis som dom flesta andra. Utan hjälp och donationer så riskerar allt fler barn och ungdomar ett utanförskap där det inte finns hjälp eller skyddsnät att luta sig mot.

Vi som arbetar ideellt för Familjehemsmöten är tillgängliga 24 timmar om dygnet och pratar dagligen med barn och ungdomar som inte vet vart dom ska vända sig när dom inte ser något hopp eller framtid längre och inte har någon vuxen, förebild eller t.o.m vänner att prata med.

 

Clear

Artikelnr: FHM-donation Kategori:

Beskrivning

Som månadsdonator åt Familjehemsmöten är du med och hjälper oss att fortsätta vår kamp för att alla barn och unga som inte kan bo hemma ska få en värdig och trygg framtid precis som dom flesta andra. Utan er hjälp och donationer så riskerar allt fler barn och ungdomar ett utanförskap där det inte finns hjälp eller skyddsnät att luta sig mot.

Vi finns alltid tillgängliga 24 timmar om dygnet och pratar dagligen med barn och ungdomar som inte vet vart dom ska vända sig när dom inte ser något hopp eller framtid längre och inte har någon vuxen eller förebild att prata med.

Alla sponsorpengar går oavkortat till våra verksamheter som du kan ta del av här.

Mer information

Summa

50 kr, 100 kr, 200 kr, 250 kr, 300 kr, 350 kr, 400 kr, 450 kr, 500 kr, 1000 kr