Silikonarmband ” Jag ska leva ”

100 kr

Köper du detta armband bidrar du med att vi kan dela ut fler armband gratis till ungdomar och barn, samt stödjer du vår kampanj #jagskaleva som vi just nu uppmärksammar för att skapa diskussion angående det ökande självmordtänket bland barn och unga som inte har någon vuxen eller förebild att prata med. Vi finns här 24 timmar om dygnet och pratar dagligen med barn och ungdomar som inte ser någon ljus framtid och har börjat tappat hoppet.

Vi alla som bär armband ger hopp om att vi håller ut tills varenda unge fått amnesti och att ingen ungdom i Sverige tvingas se självmord som en lösning.

Human Power i Örebro Län

Nollställ
Vill du ha rabatt? Bli medlem

Beskrivning

”Jag ska leva” armbanden skapades ursprungligen av en ung 15-årig tjej som gjorde flera självmordsförsök, hon heter Evelina Brofjord och genom gemenskapen i föreningen kom hon på idén med armbanden, var på vi tillsammans såg det som något otroligt viktigt att sprida detta budskap. Vi producerar och bär våra armband tillsammans och kämpar för allas liv. Idag mår Evelina bra och är en stor förebild för oss alla.

 

obs! färgerna på armbanden kan variera.

Mer information

Storlek

Barn, Vuxen

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Silikonarmband ” Jag ska leva ””

E-postadressen publiceras inte.

6 − 2 =