Startskottet gick kl. 18 och vi gav oss 21.15 vilket härligt styrelsemöte och alla ville ha ett nytt möte så snart det går. För att vara riktigt effektiva delade vi upp oss i grupper, vi hade en ungdomsgrupp som gick igenom hemsidan och facebook med målsättningen att vi ska se över hur vi använder oss av dessa samt att de skulle komma med idéer på hur vi kan tillgodose den unga generationen på ett bra sätt! Ungdomarna i föreningen är väldigt aktiva och vi behöver bli bättre på att visa detta på hemsidan! Det var en väldig aktivitet på den workshopen, bra jobbat och jag känner stolthet över att ni är så duktiga!

I min grupp gick vi igenom och upprättade en modell för den ekonomiska planen, dels blev Evy  Tungfeldt ansvarig för föreningens medlemsregister tillhörande avgifter, betalningar och förmåner. Vi ska också undersöka en modell för sponsring av företag och kommuner och vi återkommer om detta. Vi kom fram till att vi har ingen riktigt bra logga till föreningen och att vi skulle behöva det för att vi kände alla att vi måste sätta igång och göra ett bättre informations material!

Vi kände alla att vi har mycket på gång och att vi kommer att lämna ut programmet för 2013 i slutet på januari, det vi kan säga är att det ligger ett förslag till nästa möte om att vi ska ha ett nytt event i Kumla eller Hallsberg 12 oktober 2013, samt en Workshop (föreläsning med tillhörande workshop) samt en mindre föreläsning som ska ske våren 2013.

Jag det finns en hel del på gång år 2013… nu behöver vi bara finslipa allt!