Fredrik_ordf_uppsalaSöndagen den 1 september bildades Föreningen Familjehemsmöten Uppsala. Nya ordförande Fredrik Klawatsch ville bli den som var först ut att bilda Familjehemsmöten på annan ort än där föreningen grundades och vi kan avslöja att redan i morgon bildas ännu en förening i Sverige!

Om barn och ungdomar får tillgång till strukturerad verksamhet och trygga vuxna är jag säker på att vi kan uppnå mycket och en bra målsättning är ”Nolltolerans mot ohälsa hos barn och ungdomar!”

Fredrik kommer att vara med på Eventet i Hallsberg den 12 oktober 2013 och han hoppas att några av de nya medlemmarna följer med. Genom att barnkonventionen fyller 25 år nästa år känns det angeläget att vi i Uppsala får en egen förening och kan arbeta med aktiva möten för barn, unga och vuxna inom familjehemsvården.

Det finns mycket mer vi kan göra och alla barn och ungdomar är värda att investera i och om vi gör det idag kommer vi att kunna göra skillnad med små medel säger Fredrik.

Alla ni som vill vara med i Familjehemsmöten Uppsala är varmt välkomna och ni kan anmäla intresse eller medlemskap på kontakt@familjehemsmoten.se eller ringa 070 – 77 13 898.