År 2011 blev vårt första år och vi hann med mer än man kan tro, både aktivitetsdagen, men också många småträffar. Vi åkte till Stockholm, var i smedjan, åt kräftor, fiskade och vi hade Hallowenfest då vi gjorde egna pumpor och dansade. Det var en del av det som hände år 2011 och både jag och min familj har många härliga minnen.

Vad ska hända år 2012?

* Vi inför en medlemsavgift, 200 kr för en familj som bor tillsammans och för enskilda medlemmar är avgiften 100 kr. Du betalar in medlemsavgiften till vårt BG 678-0555. Glöm inte att skriva namn och telefonnummer eller e-post så att vi kan nå er. Vi kommer att söka föreningsbidrag samt andra bidrag och då behöver vi fullständiga uppgifter vi vet att det detta inte alltid går men då löser vi det med dolt medlemskap. Inga uppgifter om någon av våra medlemmar är offentliga!

* Teatergruppen måste vi komma ihåg och de ska visst framträda i Kumla den 18 februari 2012! Riktigt spännande och är du intresserad av att delta i teatergruppen så hör av dig, alla är välkomna oavsett ålder. Rod som har teatergruppen ställer gärna upp om vi vill ha en heldag, några dagar på ett lov eller något annat så vi har alla möjligheter i världen att göra något bra så att även de som åker kan få vara med en teater weekend kanske kan intressera?

* En vårfest med dans och rörelse, och pyssel är det många som önskat. Vi har kontakt med Kumla kommun igen för att få låna Folketshus lokaler och vi hoppas att det löser sig inom det snaraste så vi får klartecken både för 2012 och 2013 så vi kan göra riktigt bra aktiviteter samt få fram bra föreläsare. Vi planerar för en aktivitetsdag hösten 2012, alla är välkomna med förslag.

* Hallowenfest

* Sedan finns det planer på en weekend i Nora eller runt Nora och då är det meningen att vi ska träffas och ha roligt tillsammans utan några speciella krav, men det blir nog både god mat, roliga lekar och många fina minnen att ta med sig hem.

Vi håller på och jobbar med att få till årsmötet och vill du vara med och påverka anmäl dig snarast och är du intresserad att engagera dig lite mer i olika aktiviteter så hör av dig antingen via e-posten kontakt@familjehemsmoten.se eller 0736-231 898 till mig Petra Klawatsch, Projektledare och Ordförande i styrelsen.

Varmt välkomna till Föreningen Projekt Familjehemsmöten!