Efter en mycket spännande vecka här i Kumla vill jag passa på att önska alla som arbetat ideellt, alla som sponsrat oss, och alla ni som trott på oss en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Det har varit ett helt fantastiskt år. Häromdagen då jag gick in på hemsidan och såg att räkneverket stod på över 500 olika besökare tänkte jag att så många människor känner inte jag. Det kommer e-post från engagerade eldsjälar som vill delta med sina familjer och som uttrycker att de tycker att det finns ett stort behov för barn och ungdomar att träffas, ett nätverk i närmiljö är något som är efterlängtat. En dag så ringer en journalist och säger att hon vill göra en intervju för att någon där ute sagt att vi gör en fantastisk insats, det värmer att höra alla goda ord. Jag hade en oro över hur vi skulle få till det med volontärer som kunde hjälpa till under aktivitetsdagen den 2 april år 2011 men det hade jag inte behövt oroa mig för utan nu ställer människor upp i Kumla med omnejd, de anmäler sig själva och då fyller de mitt hjärta med förundran över att de flesta människor som vi möter i världen är goda och allt annat är ett undantag. Egentligen så behöver jag inte oroa mig alls, men ibland måste jag bara älta lite grann. För det finns de som är engagerade i pyssel, i föreläsare, i fysiska aktiviteter, i själslig ro, i fotografering, i utställningen, i hemsidan och jag vet inte allt. Det är en enorm kraft som växer fram och den ger hopp om att barn och ungdomars behov ska få stå i centrum.

Jag vill tacka er alla för förtroendet som Ordförande och Projektledare och nästa år lovar jag att ge allt för att vi tillsammans skall få ett riktigt härligt år 2011. Tack för ordet Petra Klawatsch