Heldag för hela familjehemmet i Örebro på Conventum den 17 oktober 2015. Ta med biologiska och placerade barn, kanske en vän som funderar på att bli familjehem och kom till en dag arrangerad av placerade, biologiska barn och familjehemsföräldrar (Du får gärna hjälpa till för att göra dagen till något extra).

Vi utgår från att jobba i en jätte workshop kring frågor som berör och som vi själva bestämt. Vi har ett brett utbud från Ballongprinsessan, Underbara ADHD (teaterföreställning med dialog efteråt), Lisbeth Pipping, Popcornmannen (hoppas vi), Eva-Lena Edholm, Författare, BPIS, Jiddra hem som kommer sända direkt till ungdomar i hela Sverige, och många andra som meddelat att de kommer fullständig lista kommer presenteras på vår hemsida www.familjehemsmoten.se och finns det fler föreningar eller andra som vill komma är det bara att höra av sig.

Bakgrunden till att vi går ut med detta är att vi försökt göra detta i samverkan med flertalet kommuner men tyvärr mal det kommunala maskineriet på allt för sakta. Tanken var att de skulle vara med och betala för sina familjehem, nu får var och en förhandla själva.

Det här är en gedigen utbildningsmöjlighet och ger självklart en personlig boozt till alla som deltar.

Conventum tar 1700 deltagare.

 

Vi räknar med att öppna dörrarna kl 9.00 med start 9.30 och sedan har vi ett program fram till ca 16.30.

För de som stannar i Örebro kommer det att kunna erbjudas ett kvällsmingel och även där är det självkostnadspris för mat som gäller.

Vi kan försöka förhandla om bra övernattningspriser om det behövs.

Vi behöver bli över 500 personer för att kunna köra vi har redan 167 föranmälda.

Anmälan är icke bindande men sänd intresseanmälan via e-post kontakt@familjehemöten.se

Namn och antal vuxna och antal barn/unga och ungefär i vilken ålder de är i för att vi ska se hur det fördelar sig i aktiviteter.

Vuxna betalar 200 kr och barn och ungdomar 100 kr!

Denna anmälan är icke bindande innan betalningen är gjord senast 15 september.  BG 678-0555 

Planerade aktiviteter finns för alla åldrar, alltså från det att man gillar Ballongprinsessan ca 3 år men inte för bebisar och mindre barn.. Tonårs aktiviteter finns det gott om.

Om något är oklart så hör av er till helst via e-post kontakt@familjehemsmoten.se  men vi finns även på telefon Petra Klawatsch, ordf Familjehemsmöten telefon 0707713898.

Vi har också fått in

Eva Hallgren ordförande i BPIS telefon 0705426423 som extra resurs som hjälper er med frågor kring eventet.

Varmt välkomna!

8198833_xl