Tisdagen den 11 januari handlade Karlavagnen i radio P4 om familjehem och jag hade en kväll som jag fick springa fram och tillbaka och missade en hel del av programmet. Om du var i samma situation som mig eller inte visste om att programmet skulle sändas, då finns möjligheten att lyssna på programmet via internet via denna länk: http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=3117
Själv hade jag inga kunskaper alls kring att denna möjlighet fanns men det är toppen och man kan ladda ner till ipodden också. Det var ett program värt att lyssna på.

Av en ren händelse då jag letade efter information kom jag fram till en sidan och hamnade på http://www.socialstyrelsen.se/barnochfamilj/bbic och där fanns mycket information som man kan ladda hem kring BBiC. Eftersom de flesta kommuner arbetar med BBiC är det spännande att få mer information och kunna läsa i egen takt det som man själv tycker att man berörs av. Väl värt ett besök för den nyfikne.

Har du några bra tips så e-posta oss på kontakt@familjhemsmoten.se