Jag var 10 år och jag minns det som igår! En tant kom med en grön bubbla och hämtade mig! Vi åkte på den grå vägen och stannade vid ett rött hus med vita knutar! Träden var gröna och en vit katt satt på trappen. Tanten tog min resväska och mig i handen.

Vi gick in där fanns en annan tant och farbror! De satte fram saft och kakor! Jag minns inte att de sa något men det måste de ha gjort även om jag inte minns det. Vi gick runt i huset och så kom vi till ett rum som skulle vara mitt! Det var fint städat och luktade gott. Tanten med den gröna bubblan sa någonting att allt skulle bli bra och så kramade hon mig och åkte. Efter ett tag kom den andra tanten och packade upp mina saker.

Jag hade ett läppglans som luktade banan och tuggummi, åtta tuggummi av märket Jenka och det fick jag behålla men vi skulle åka och köpa kläder sa hon. Jag minns att jag fick kräm och mjölk sen skulle vi köpa kläder. Jag fick vita byxor, det hade jag aldrig fått förut för jag var en riktig lortmaja. Jag låg i sängen helt stilla och undrade var mina syskon var , undrade om mamma var hemma? Det enda jag visste var att mina kläder låg i soporna och i garderoben så hängde det nya kläder. Jag låg i sängen helt stilla, jag grät inte och det enda som fanns kvar av mitt liv var en läppglans som luktade banan och tuggummi, åtta tuggummi av märket Jenka!