Nu var det dags att ta ett steg ut i världen och göra nya bekantskaper på facebook. Det tog lite tid att få till det första och vi har redan fått in 22 Gilla markeringar vilket är en bra början. Ni hittar oss på Föreningen Projekt Familjehemsmöten. Jag ska försöka engagera mig framöver och ta in lite mer tips på hur man på ett enklare sätt hittar föreningen men detta får bli en start.

Jag såg att det gick att lägga ut evenemang och jag har testat att lägga ut styrelsemötet den 4 december 2012. Vi har under flera tillfällen haft öppna träffar men ett mål som ex Skara sommarland, High Chaparall, Östasiatiska museet mm och det här kanske kan vara ett bra sätt att nå fler på.

Kom in med synpunkter, tips och idéer för jag har ingen kännedom om facebook och på kommande styrelsemöte kan ni ungdomar tänka till om ni kan tänka er att sköta om facebook sidan framöver.

Varmt välkomna med e-post och så ses vi på facebook. Petra