Livet består av ständiga utmaningar och i natt vid kl 02.20 blev jag klar med ansökan till Reach for Change. Du kan se video pitchen http://www.youtube.com/watch?v=uVc00dredi4 som jag och Ramona gjorde klart igår och den ska berätta på ett kort sätt vad vår förening har för grund idé. Det finns fantastiska sociala entreprenörer på Reach for Changes hemsida http://reachforchange.org/ gå gärna in där och tillvara deras kunskap och bli inspirerad för det blev jag.

I senaste numret av Familjehemmet kan du också läsa om föreningen och bilden som tillhör artikeln är på Fredrik och Sofia Klawatsch när de var små.

Under helgen kommer vi att träffas i Norrköping dels för att gå på teater men också för att lägga upp vårens program. Efter önskemål kommer vi lägga ut vad vi ska göra men inga tidpunkter.

Vi kommer också att diskutera ansökan till allmänna arvsfonden och vilket behov vi har av stöd och när vi kan ha som målsättning att få den insänd.

Vi vet att det är många som vill ha en ny stor aktivitetsdag och vi vill gärna ha in förslag på när och vad vi ska göra samt önskemål om föreläsare.

Ordförande Petra Klawatsch