Jag är SÅ stolt  över mina elever säger Rod Cansby efter föreställningen Made in Kumla lördagen den 18 februari.

För första gången framträder teatergruppen Påljetterna. Trots att det finns sjukdom och avhopp i det sista framträder gruppen. Under sista veckan har det varit dagliga träningar för att replikerna ska sitta och trots svåra ord så gick de bra.

Vi frågade Jimmy om hur det kändes. Jimmy berättar att det blev väldigt nervöst när han var på väg mot scenen men direkt när Timea började tala då försvann nervositeten och han kom ihåg precis vad han skulle göra.

Vi frågade Timea hur det kändes. Timea berättar att hon var jättenervös och ville att allt skulle vara över men även hon kände att när hon väl var på scenen gick det bra. Hon var så koncentrerad att hon inte ens hörde att publiken skrattade eller att de fick applåder efteråt. Timea tyckte att alla andra artister var jätteduktiga.

Vi frågade Peter hur det kändes. Peter berättar att han var jättenervös och han känner sig så glad och stolt över att Jimmy och Timea fixade det! De har tränat jättemycket och de är jätteduktiga! Ni ska veta att det är första gången de framträder och allt spelades in av TV och föreställningen var utsåld!

Föreställningen avslutades med att alla artister som medverkat fick gå upp på scenen och sjunga!

Idag fick vi följande e-post:

” Hej Petra! Du måste igen tala om frö Timea och Jimmy att jag är SÅ HIMLA STOLT över deras insats. Jag snackade med Niclas, Kalle och Per efteråt också. Och då berättade jag lite mer för dem. Förklarade till exempel det du sade till mig, att Timea hade roligare åt vissa ord än över själva poängen i skämten. De var alla tre imponerade över att Påljetterna gjorde så bra ifrån sig.”

Niclas, Kalle och Per är från Länsteatern och har turnerat runt med MADE IN LÄNET och har satt upp shower tillsammans med nybörjare och proffs.

Amatörteatersamverkan i Örebro län
Vill man se Made in Kumla med Länsteatern och amatörer från Kumla uppträda på Sturepalatset i kväll och inte fått biljetter kan man gå in på cineplay.se (går först att göra ikväll strax innan 19.00) skapa sig ett kont o där och se föreställningen direkt på webben. Det kommer att kunna ses sen i 30 dagar.

Vill du vara med i Påljetterna är det bara att höra av sig!

Varmt välkomna!

 

Timea,Peter, Jimmy,Rod