Nu släpper vi på hemlighetsmakeriet för att alla ni som bor i familjehem, eller som inte kan bo hemma ska kunna boka en heldag med sin familj! Du kommer få träffa förebilder, lära dig nya saker men framförallt ska vi ha roligt och det är kul!

Den 17 oktober 2015 kl 10.00 öppnar vi upp portarna för en fantastisk dag och om du har en idé finns det möjlighet att vi kan förverkliga den, så skriv till kontakt@familjehemsmoten.se och berätta om vad du skulle vilja göra denna dag!

Familjehemsmötens tema för 2015 är ”Jag ska leva” och det innebar att alla barn som inte kan bo hemma ska få ta mer plats i vårt samhälle och verka för att varje individ ska få bättre hjälp och förståelse för sin situation!

Underbara ADHD kommer!

Jojje Underbara ADHD

 

Georgios Karpathakis

 

Ballongprinsessan kommer!

Maria Ballongprinsessan

 

Maria Ballonprinsessan Byqvist

Det kommer bli debatter av ungdomar och programmet håller på att fyllas på och vi kommer berätta allt eftersom vilka som kommer medverka, de kommer alla att presenteras under våren 2015!

Helene Magnusson o Petra

Helene Magnusson och Petra Klawatsch

I fredags träffade jag Helene Magnusson, Projektledare på Örebro Convention Bureau och det är andra steget i att göra en dag för alla barn som inte kan bo hemma och deras nära och kära. Då bestämdes det att vi nu går ut och berättar om våra planer! Det är med stor spänning som vi nu tillsammans med er kommer att få ta del i hur dagen utformas! Allt är preliminärt men det är fantastiskt många spännande saker på gång!

Vid pennan Petra Klawatsch, ordf familjehemsmöten Sverige och Kumla