Sommarens aktiviteter har varit en riktig blandning. Helt oplanerat men ändå planerat blev det så att vi firade midsommar tillsammans och bakade en härligt god jordgubbstårta. Ett gäng åkte på Göta Kanal och så fick vi uppleva hur det var att slussa, men några tyckte att Yatsy spelet var resans höjdpunkt förutom Cloetta där vi kunde köpa choklad och så åkte vi till Brunneby och fick köpa dricka och smaka på olika sorter helt gratis.

Därefter blev det ett stor gäng som gästade Kolmården och det var en otroligt bra utflykt då vi alla lärde oss mycket om de vilda djuren och linbanan var toppenbra och delfinshowen fantastisk.

Avslutande aktivitet för Juli månad blev High Chaparall och även om resan dit kändes lång trivdes alla och många ville att vi skulle åka dit igen. Det finns redan stora planer på hur man ska vara utklädd inför nästa resa.

Jag som har fått förmånen att delta i alla aktiviteter tycker att det varit en bra blandning och att vi varit olika familjer som deltagit har varit en förmån för att få lära känna alla. En sak som är säker är att vi har roligt tillsammans och många som deltagit hade aldrig upplevt vare sig Göta Kanal, Kolmården eller High Chaparall och det är så fantastiskt att få höra alla komentarer från dem som var med för första gången.

Tack före en härlig sommar Petra Klawatsch

Bilder från Kålmården 7 juli 2012

Kalmarden120707_157kalmarden120707Kalmarden120707_259Kalmarden120707_410Kalmarden120707_417