Aktiviteten den 13 augusti vid Kumla sjön förändrades på grund av lågt deltagande många spådde dåligt väder men vädret blev bra. Vi som samlades testade att göra mosaik på krukor för att se om detta kunde vara en bra aktivitet för många deltagare. Sedan gjorde vi en höstplanering dels med mindre aktiviteter men det bestämdes att vi skulle ha en större Hallowen fest den 29 oktober. Vi pratade även om en ny aktivitetsdag år 2012.

krftfest

Vi var ett litet gäng med stora och små som hade kräftskiva. Vi träffades mest för att det är kul men det visade sig att det fanns flera som inte varit på kräftskiva förut. Vi berättade då att man kunde fånga kräftor som man sedan tillreder och fixar en fest med ballonger, ljus och hattar. Vi funderar nu på om vi är 2012 kan göra en lite mer gammaldags kräftskiva.

 

storfiskarnaGruppen Humlorna gav sig ut och fiskade en lördag i Tisaren. Vi fick ingen fisk men vi hade bra väder och vi åt rökt Abborre och Hjälmargös till lunch. Senare fikade vi och åt godis. Det var en mycket trevlig dag men den gick alldeles för fort men så är det när man har roligt.

 

 

Tack för att ni kom och vi ses snart igen.//Petra Klawatsch