Vi började med att fika och vi fick göra bordet allt större eftersom fler kom! Alla satt tysta och några pratade, många tittade blygt på varandra! Petra Klawatsch vår ordförande hälsade alla välkomna och Reza och Isak översatte. Något av det viktiga Petra förmedlade var att vår förening var till för barn som inte kan bo hemma och idag har barn som är Svenskar eller som bott i Sverige väldigt länge bjudit in alla ensamkommande flyktingbarn i Östernärke!

Efter fika började vi leka och stämningen förändrades alla började skratta och när vi avslutade den första leken, kom ungdomarna med egna förslag om roliga lekar… alla skrattade så mycket att personalen på Sturepalatset blev nyfikna och började fråga intresserat över vad vi gjorde och vilka vi var! De tyckte det var bra och de var hjälpsamma!

Det här var en början och vi idag var det närmare 30 ungdomar som kom och det blev bestämt att vi ska göra en fest tillsammans! Vi ska laga mat, duka och dekorera och dansa! Självklart ska vi också leka och skratta!

Vi ses snart igen!

Ambassadörerna Reza,, Linda och Ramona samt Ordf Petra!

DSCN0004

Vad gör Reza med hinken? Han gör musik!