Kan någon hjälpa mig vad jag ska göra ?

Jag vet inte hur jag ska få henne att inse att jag verkligen behöver henne. Jag är bara 16 år och hon har supit bort min barndom!

Jag älskar dig lika mycket som förr. Innan var du den bästa mamman man kunde ha men nu finns det bara hat. Även om jag hatar dig mycket så älskar jag dig på samma gång. Vinet har gjort dig till en annan människa till den dåliga som ingen tycker om.

En mamma ska alltid ställa upp och finnas där för sitt barn. Du sa till mig att du älskade mig och att du skulle kunna gå genom eld och vatten för min skull men du kan inte sluta dricka. Du sa att du ville träffa mig men ville du det? eller vill du bara skälla ut mig mera?

Jag vill inte mista min mamma för att hon super sönder sig. Ingen vet vem du är längre, inte ens jag vet det och jag tror inte ens du vet det längre!  Du är en helt annan person. Jag vill ha tillbaka den gamla mamman! Den som alltid ville ha roligt och den som alltid ville hitta på något att göra och den som är nykter! Nykter är du min mamma och onykter vill jag inte ens träffa dig. Jag vet inte vad jag vill och vad vi ska göra med allt men jag vill ha tillbaka min roliga mamma.

Ge dig en chans att inse att du måste ha hjälp! Även om du har sårat och svikit mig till max betyder du mycket för mig och står nära mitt hjärta. Mamma jag är bara rädd om dig och ditt liv så snälla sluta med att dricka vin. Jag ber dig nästan aldrig om något men snälla sluta. Gör det inte bara för min skull, för alla, och mest för din skull. Alla kommer må bra då och slippa vara oroliga för dig och du kommer må bättre då, det kan jag lova dig! Vi kan bli en familj igen och ha roligt som förr.

Mamma jag älskar dig vilket val du än gör. Och jag vet att jag har sårat dig med… Förlåt det var inte meningen.

Du sa att du inte ville mista mig men du har gjort det jag bor någon annanstans nu. Jag trodde jag skulle kunna klara mig bättre utan dig men nu är jag alltid orolig för dig och nu efter 9 månader så insåg jag att jag inte klarar en sekund utan dig. Jag kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Jag kan inte förstå att jag har sagt att jag hatar dig för det gör jag inte.

Du är den bästa personen i världen men det där JÄVLA vinet! Du är en helt underbar mamma och jag vill aldrig mista dig och även om du

beter dig som en idiot så…

Älskar jag dig!