Måndagen den 10 januari skulle vi samlas kl 10.00 för att utföra vår första arbetsdag med att leta familjehem i Kumla, Hallsberg och Fjugesta. Det var blixthalka och det började bra för Rose-Marie och Petra som fick bilen att stanna på vägen utan att komma någonvart men Rose-Marie tog sig fram som Bambi på hal is och fick tag i lite grus och så kunde de ge sig av.

Vi delade upp oss och det kom fram en hel del positivt under dagen. Dels så fick vi klart med ICA handlaren vid Folketshus att han hjälper oss att ta fram ett billigt mat alternativ till aktivitetsdagen den 2 april, samt förslagsvis någon matig macka, vi ska återkomma till honom efter det att anmälningstiden gått ut. Sen träffade vi på Lasse Söderberg som sitter i styrelsen i Barnensdagsföreningen och han skulle promota oss, sen skulle han se om Petra Klawatsch kunde få delta i nästa styrelsemöte och berätta om oss, så att de kanske kunde hjälpa oss. Ovanpå detta så kommer Lasse försöka fixa till så att vår flyer om aktivitetsdagen kommer ut i Kumla Nytt… det blir många hushåll och det tackar vi för!

Vi hann inte till alla affärer eller verksamheter i Kumla men det kommer nya dagar. Vi får också lokal hjälp med material till vår utställning samt till pyssel på aktivitetsdagen och de som hjälper oss kommer att finnas bland våra sponsorer! Ovanpå detta åt vi lunch tillsammans i omgångar och det var jätteroligt att få träffas och prata. En riktigt härligt arbetsdag och tänk vad många som kom och vad mycket vi hann uträtta utan skridskor 😉 av Petra Klawatsch

 bambi

Rose-Marie och Petra