JAG SKA LEVA

#jagskaleva

#jagskaleva

”Jag ska leva” armbanden skapades ursprungligen av en ung 15-årig tjej som för en tid sen hade ett allvarligt självskadebeteende och tankar om meningen med livet. Initiativtagaren Ewelina Brofjord ser det som något otroligt viktigt att sprida detta budskap så därför producerar och bär vi våra armband tillsammans och kämpar för allas liv vid psykisk ohälsa.

Ewelina Brofjord

Ewelina Brofjord

Initiativtagare till #jagskaleva

Det fanns en tid då jag verkligen tyckte livet var jobbigt. Jag drömde om att må bra och jag ville leva, även om jag skar mig och försökte ta mitt liv.

Jag vill nu att alla får det armband som jag kom på texten till ”Jag ska leva!” det har hjälpt mig och många andra helt vanliga ungdomar att bli modiga, att våga ta plats men framförallt börja leva!  Tillsammans ska vi klarar detta och vi måste prata med varandra!

Jag vet att många tänker ”ett armband kan inte hjälpa mig” men det är ett sätt att visa att vi tillsammans vill att unga människor har rätten att få må bra. Att det är viktigt att vi pratar med varandra och ger varandra stöd och dessutom uppmärksammar varandras beteenden.

Jag ska leva!

Köper du produkter från oss bidrar du med att vi kan dela ut material gratis till ungdomar och barn, samt stödjer du vår kampanj #jagskaleva som vi just nu uppmärksammar för att skapa diskussion angående det ökande självmordtänket bland barn och unga som inte har någon vuxen eller förebild att prata med.

[product_category per_page="4" orderby="menu_order" columns="1" category="" order="ASC"]

Tack till..

Gamlakvarn Hälsa

Vill du eller ditt företag synas tillsammans med oss och våra sponsorer?

Kontakta oss nedan för att få vara med eller kolla in våra olika sponsorpaket för en prisuppgift.